How to use WAIO?

Discussion in 'R4 DS' started by AlanJohn, Jan 14, 2011.

Jan 14, 2011

How to use WAIO? by AlanJohn at 8:27 PM (1,688 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. AlanJohn
    OP

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    Someone please help! I never understood how to use WAIO
     
  2. Son of Science

    Member Son of Science GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    580
    Location:
    Sand Iego
    Country:
    United States
    What r4 do you have?
     
  3. AlanJohn
    OP

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    R4i gold from r4-pro.com, but I heard that it works perfectly on it.
     
  4. Son of Science

    Member Son of Science GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    580
    Location:
    Sand Iego
    Country:
    United States
  5. AlanJohn
    OP

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
  6. AlanJohn
    OP

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    I have tried to use AKAIO, and it worked! But all the time when I load/open a folder it says that ``it```is not genuine. Though when I load a rom its just stuck on a white screen on the top, and a black screen on the bottom...so someone help me!
     

Share This Page