How to use patch

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by ignus117, Dec 29, 2008.

Dec 29, 2008

How to use patch by ignus117 at 2:17 PM (862 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. ignus117
    OP

    Newcomer ignus117 Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I can't figure out how to use the patch now that I have it. Could somebody please tell me? Any help would be appreciated.
     
  2. aimansss95

    Member aimansss95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    275
    Location:
    malaysia
    Country:
    United States
    what game
     
  3. ignus117
    OP

    Newcomer ignus117 Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    The game Bleach: Dark Souls.

    The game shows the loading wallpaper of the game, like at the very beginning. And it just freezes there. I can't find any copies of the game that will actually work properly, even though i've downloaded the game from about three different sites.
     
  4. InuYasha

    Member InuYasha Professional Coke Fiend

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    1,778
    Country:
    United States
    If the patch is an ips file you need a patching program like lunar ips.....
     
  5. DokiDoki98

    Member DokiDoki98 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    394
    Location:
    Behind you
    Country:
    United States
    use lIPS, select patch, select game


    click patch
     

Share This Page