1. AyanamiRei0

    OP AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    1,487
    Country:
    United Kingdom
    Hi i was wondering if it is possible to update rxTools i've already installed emunand it's also been updated to 10.3.
     
  2. MelonGx

    MelonGx GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    1,647
    Country:
    China
    1. Delete rxTools folder (and rxTools.dat, firmware.bin) on SD root
    2. Copy new rxTools folder to SD root
    3. (O3DS) Copy firm folder (generated by cdn_firm.py) to SD://rxTools/
    (N3DS) Rename CakesFW's N3DS firmware.bin into 0004013820000002.bin and then copy it to SD://rxTools/firm/
    Done.
     
    Last edited by MelonGx, Jan 8, 2016
  3. AyanamiRei0

    OP AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    1,487
    Country:
    United Kingdom
    i've got a O3DS edit nevermind i didn't read correctly edit again i've got a question if i update my RXtools will i lose all of my games and saves nevermind
     
    Last edited by AyanamiRei0, Jan 24, 2016
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - rxTools, update,