1. Samwix

    OP Samwix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    657
    Country:
    France
    Hi,

    I wanted to switch from RxTools 2.6 to RxTools 3.0 but I've an error when I try to boot via MSET (an error has occurred...)

    I deleted RxTools.dat, firmware.bin from my SD and I replaced old 2.6 RxTools folder by the new (it has firmware.bin in /sys)...

    What should I do?

    Thanks ;)
     
  2. Deleted User

    Deleted User Newbie

    What sysNAND firmware?
     
  3. Samwix

    OP Samwix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    657
    Country:
    France
    4.5
     
  4. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    20,929
    Country:
    Norway
    You have to reinstall the mset exploit, since the file is no longer called rxtools.dat.
     
  5. anonymoose

    anonymoose Lannister
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2015
    Messages:
    179
    Country:
    Germany
    update your rop with FBI in sysNAND
     
  6. Samwix

    OP Samwix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    657
    Country:
    France
    Thanks, it worked! :D
     
  7. Samwix

    OP Samwix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    657
    Country:
    France
    Bump!

    I can't update EmuNAND now that I've updated to RxTools 3.0!
    What should I do?

    Edit: It works, I just had to delete TubeHax EmuNAND... :P
     
    Last edited by Samwix, Dec 13, 2015
    NoNAND likes this.
  8. NoNAND

    NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    2,200
    Country:
    Albania
    If i remember correctly the MSET now goes in YS:/rxTools/sys/code.Bin
     
    Last edited by NoNAND, Dec 13, 2015
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RxTools, switch,