How to soft reset on 2i?

Discussion in 'Acekard' started by Nathan576, Mar 25, 2010.

Mar 25, 2010

How to soft reset on 2i? by Nathan576 at 8:46 PM (1,280 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Nathan576
    OP

    Newcomer Nathan576 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    So my Acekard 2i came today, and I love it. But I cant figure out how to soft reset. Hmm.
     
  2. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    Enable soft-reset in the settings if it isn't already enabled.

    Hit L+R+A+B+X+Y to soft-reset.
     
  3. Nathan576
    OP

    Newcomer Nathan576 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    So do I have to go through every game and enable soft reset?
     
  4. Kinqdra

    Member Kinqdra GBAtemp's Official T-shirt

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    547
    Country:
    Croatia
    No, once you enabled it in the systam options it should work on every game
    EDIT - yay, 200 th post
     
  5. Nathan576
    OP

    Newcomer Nathan576 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    I have no soft rest option in the system settings.
     
  6. XFelixX

    Newcomer XFelixX Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    46
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    you have to press R/L to scroll though the different menus. If you're running official firmware, it's under the 'patches' bar.

    EDIT- WikiTemp says,

    * AKAIO D-Pad combination is L+R+B+A+Down while actively using a ROM or Homebrew. This option must be turned on globally to make use of the Homebrew soft-reset feature.

    BTW, what's the difference between IRQ Hook, and SWI Hook?
     
  7. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    He just got it. He's probably not using AKAIO.
     
  8. Nathan576
    OP

    Newcomer Nathan576 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    I am using AKAIO. And I already figured it out. It's L R A B and down. I just assumed the combination would be the same as my m3ds simply's reset.
     

Share This Page