How to put avatar from my computer?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Gagarin, Nov 26, 2007.

Nov 26, 2007
  1. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I Have pic that I want to use, but I don't know how?
    How to put it on internet to have its url?
    Can I use it for more forums?
     
  2. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    you cant load it from your computer since that would mean you would have to put it on gbatemps servers.
    if everyone did that then the servers would overload

    upload your picture to imageshack.us and then link to it from there
     
  3. sekhu

    Member sekhu moo?

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    1,156
    Country:
    United Kingdom
    go to My Controls (top right), then go to under Personal Profile on the left, click on Edit Avatar settings. Then either enter the URL for your avatar, or you can Upload it from your computer
     
  4. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    they mustve changed that
    when i signed up the option to upload from your computer wasnt available
     
  5. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    Yah, uploading to a host site is for sigs. They should change that option though, and make it able to upload directly from your computer. Not that I'm demanding it, it'd just be nice, and more convenient and... yeah, I'll just stop talking.
     

Share This Page