How to make sonic chronicles work on G6 Lite?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by raccon82, Sep 24, 2008.

Sep 24, 2008
  1. raccon82
    OP

    Newcomer raccon82 Member

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    13
    Country:
    I'm using version 5.1 and try out all the options but still unable to make it work.. =(
     
  2. Bridgy84

    Member Bridgy84 Yub Nub

    Joined:
    Sep 8, 2003
    Messages:
    546
    Location:
    Virginia
    Country:
    United States
    I got it to work with the arm 7 fix thought you have to restart after you save due to the fact it will freeze. It also seems to run sluggish on the fmv and such.
     
  3. Sherdog

    Newcomer Sherdog Newbie

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    I can get the game to load and i see the start screen, but it does not allow me to play since the save function doesn't work
    help anyone?
     
  4. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    Arm 7 patch it.
     

Share This Page