1. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    Deleted
     
    Last edited Mar 27, 2020
  2. FAST6191

    FAST6191 Techromancer
    Reporter

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    33,468
    Country:
    United Kingdom
    If it is a PAL one then you would have to use enigmah video switcher to set it to a mode where it could.

    Otherwise yeah it should be an option in dashboards and emulators if you are using component cables. I tend to favour XBMC for dashes so I am not sure where it is in EvoX but all the emulators and programs I ever used had it located in an obvious part of the options should they have supported it at all.
     
  3. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    Deleted
     
    Last edited Mar 27, 2020
  4. LoggerMan

    LoggerMan GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    388
    Country:
    I had a PAL xbox. I bought this adaptor for it that let you use component cables to get HD, worked a treat. Can't really remember what it was called, I just remember that they were kind of hard to find.
     
  5. funnystory

    funnystory Banned
    Banned

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    1,472
    Country:
    United States
    NVM
     
  6. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    Deleted
     
    Last edited Mar 27, 2020
  7. DinohScene

    DinohScene hail p1ngpong
    Moderator

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    21,249
    Country:
    Antarctica
    You want to go back to the original MS dash?
     
    Deleted User likes this.
  8. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    Deleted
     
    Last edited Mar 27, 2020
  9. DinohScene

    DinohScene hail p1ngpong
    Moderator

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    21,249
    Country:
    Antarctica
    I got a copy of me own C and E drive available.
    It has UnleashX installed on the C drive including a patched MS dash where you can boot into.

    Thing is, you need to back up your own C and E drive with an FTP program and then copy in mine.
     
  10. Lumstar

    Lumstar Princess
    Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    3,971
    Country:
    United States
    The topic raises a good question. I don't know much about MS dash features duplicated by other dashes.
    Among other things, it's also (obvious to say) the standard method to change the system clock, game language, widescreen mode...
     
  11. Lumstar

    Lumstar Princess
    Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    3,971
    Country:
    United States
    Edit: duplicate
     
    Last edited by Lumstar, Apr 21, 2016
  12. Bry12345

    Bry12345 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I have an answer for your problem if you are still looking

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Accidentally hit send on my last post.


    ANYHOW. You need to download XBMC and FTP it to your xbox. You can then launch XBMC, go into settings, and changed your Xbox to HD from there without the use of the original dash. That is exactly how I did it.

    Hope this helps
     
    Deleted User likes this.
  13. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    Deleted
     
    Last edited Mar 27, 2020
  14. Bry12345

    Bry12345 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    2
    Country:
    United States

    Sure thing. Makes those emulators look spectacular right? Do you have the xtras packs? Those are amazing as well.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Original, modded,