how do I manually boot touchpod through sakura?

Discussion in 'M3 Adapter' started by 2002120141, Apr 26, 2010.

Apr 26, 2010
  1. 2002120141
    OP

    Member 2002120141 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    131
    Country:
    Philippines
    I've tried the Isakureal version awhile back and I vaguely remember that each loader had a .nds file which were able to boot the other two loaders manually. say, you were in sakura, there was an nds file that you could use to swap to either touchpod or itouch without having to turn off the system. any where/way I could do that with just the sakura/touchpod?
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,186
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    just hold A when booting the DS
    you can then select the default OS
     
  3. 2002120141
    OP

    Member 2002120141 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    131
    Country:
    Philippines
    yeah, I know that. thanks. but there a way to boot it from touchpod from sakura and vice versa? and without having to turn off the console?
     
  4. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    There might be a way (if the M3 team hasn't done something about it already) by using Xenon++'s M3Dec although that is only for going from Sakura to Touchpod (if it does work at all). Otherwise, you are stuck with power cycling.
     
  5. Xenon++

    Member Xenon++ Taiju Yamada

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,394
    Country:
    Japan
    M3 Kernel Switcher allows TouchPodiTouchDSM3SakuraR4iRTS boot.
     

Share This Page