1. coolmario

    OP coolmario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    I am using quake rev pak and am trying to connect to a server. I go to tcp protocol thing and enter the I.P.. It take me to the console and says connection accepted but nothing happens. Help?
     
  2. coolmario

    OP coolmario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    59
    Country:
    United States
  3. calmwaters

    calmwaters Cat's best friend
    Member

    Joined:
    May 27, 2013
    Messages:
    1,718
    Country:
    United States
    You don't. Did you set up your internet connection on your console?
     
  4. coolmario

    OP coolmario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    I did set up wifi on the console
     
  5. calmwaters

    calmwaters Cat's best friend
    Member

    Joined:
    May 27, 2013
    Messages:
    1,718
    Country:
    United States
    Can you try plugging in an ethernet cable? Because if it says the connection was successful, but nothing still happens, I'd suggest getting a new copy or whatever it is.
     
  6. DJPlace

    DJPlace the hater of something i can't recall.
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    5,287
    Country:
    United States
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - multiplayer, connect, server