How can I update Preloader to Priiloader?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Marc1994, Jan 9, 2010.

Jan 9, 2010
  1. Marc1994
    OP

    Member Marc1994 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    249
    Country:
    Netherlands
    I can't find it, i only have preloader 0.29

    How can I do that?
     
  2. lfc4ever

    Newcomer lfc4ever Newbie

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    If it works ok then "if it ain't broke"

    Some have issues with .30
     
  3. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    WHY THE HELL DID YOU OPEN A NEW THREAD? YOU ALREADY ASKED IN THE OLD ONE. THIS IS JUST STUPID. ALSO, I TOLD YOU TO READ THE READ ME, AND THERE IS YOUR ANSWER TOO. IT CAN UPGRADE YOUR PRELOADER TO A PRIILOADER, OR REMOVE IT.
    I'm sorry, but I guess you'll never learn it. Leave it , it's probably the best for you. Seriously, this makes me angry.
     
  4. Marc1994
    OP

    Member Marc1994 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    249
    Country:
    Netherlands
    Sorry for the new topic...
    But I was forgotten to rename the .Dol file, so the HBC can't see it... That was the whole problem [​IMG]

    So Sorry!!
     
  5. Marc1994
    OP

    Member Marc1994 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    249
    Country:
    Netherlands
    I've one question about Priiloader, i've installed, I can go to HBC, but when I'm trying to go to the system menu it goes to Priiloader menu...

    The Autoboot and return to are also to system menu...
    And when I turn my Wii on it's going to the Priiloader menu, it must go to system menu
    Please help...
    ( My Wii: Bootmii ( boot 2 ) cios rev14, FW4.1EU )
     

Share This Page