How can I softmod my Gamecube?

Discussion in 'Nintendo GameCube' started by 8BitWalugi, Sep 24, 2009.

Sep 24, 2009
  1. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    Is it possible to softmod a gamecube and how can I do it/what do I need?
     
  2. gblock247

    Member gblock247 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    462
    Country:
    United States
    Yeah, I wouldn't mind doing this as well...was considering getting a Wii again for emulation, but if I can get a GC and softmod it for under half of the Wii's cost, then I'll go that route [​IMG]
     
  3. highanimalhouse

    Member highanimalhouse GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    I heard you need Phantasy Star Online (Gamecube version obviously) and SD Media Launcher or Action Replay to do it
     
  4. gameguy95

    Banned gameguy95 Needs More Furries!

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Location:
    Furrytown
    Country:
    United States
    1)where to get those
    2)after i get them i do what with them?
     

Share This Page