Homebrew Hourglass9 not starting

naddel81

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 14, 2009
Messages
2,425
Trophies
0
XP
2,435
Country
United States
hi,

I just wanted to make a nand backup, but no matter how long I press start it just wont boot. I already put the files9 folder back on my sd card. It went OK when I installed a9lh, so I just dont get it.
luma on select works fine.
please help me.
 

naddel81

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 14, 2009
Messages
2,425
Trophies
0
XP
2,435
Country
United States
In your luma settings, change the bootsplash setting to "Before" and try that. it gives you more time to hold a button down.
will try that now.

--------------------- MERGED ---------------------------

did not change anything, unfortunately!
 

adrifcastr

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 12, 2016
Messages
2,038
Trophies
0
XP
1,947
Country
Germany
will try that now.

--------------------- MERGED ---------------------------

did not change anything, unfortunately!
why is you screenshot german if your region flag says US? I would give you advice in german but now Im kinda confused of what country you are from
 

naddel81

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 14, 2009
Messages
2,425
Trophies
0
XP
2,435
Country
United States
thanks to everyone who helped. it works fine with the 16GB SD card. the expensive 64GB model just does not want to load the payloads. how I love that technical SHIT!
 
  • Like
Reactions: Jayro

naddel81

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 14, 2009
Messages
2,425
Trophies
0
XP
2,435
Country
United States
tried formatting and h2wtest. card is fine. just doesn't want to boot payloads. maybe a bitchy one. will keep playing games from it. works just fine.
using another (smaller) SD card for nand-backups now.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://youtu.be/KyRfkuHs4dc