Homebrew Launcher doesn't work

Discussion in 'Wii U - Homebrew' started by almi05, Nov 10, 2019.

  1. almi05
    OP

    almi05 Member

    Newcomer
    1
    Nov 6, 2019
    Italy
    Why happens this?

    From Browser all apps works.
     
  2. CreeperMario

    CreeperMario GBAtemp Advanced Fan

    Member
    5
    Jun 18, 2016
    Australia
    Adelaide, South Australia
    There's a known bug in the channel version of the Homebrew Launcher (v2.0 and later) that results in apps in the old ELF-based format for homebrew apps not launching, after an app in RPX format has been launched. This seems to be the bug you're demonstrating.

    All apps should work fine when launched from the browser or Haxchi (Homebrew Launcher v1.4).
     
    almi05 and jeannotte like this.
  3. almi05
    OP

    almi05 Member

    Newcomer
    1
    Nov 6, 2019
    Italy
    Ok thanks. Could it work if I use Homebrew launcher 1.3? The problem appeared when I upgraded to 1.4.
     
  4. CreeperMario

    CreeperMario GBAtemp Advanced Fan

    Member
    5
    Jun 18, 2016
    Australia
    Adelaide, South Australia
    Version 1.4 should not be exhibiting this bug, as long as you launch it from your exploit and don't try launching v2.0 or later. I run v1.4 without any problems. You could downgrade to v1.3 if that fixes things, however v1.3 does not support the newer RPX format that new homebrew is being released in, so you'd be unable to use those.
     
    almi05 likes this.
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...