Homebrew help

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by tstumo, May 26, 2014.

  1. tstumo
    OP

    tstumo Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 26, 2014
    United States
    Hey everyone. So after a huge back and forth with myself i finally decided to put homebrew on my wii U. Now I have a wii which I had homebrew on and whatnot. I decided to use the same SD card that I use for that for the homebrew on VWii installation. I went the way of smash stack and things were going fine until I got to the hackmii installer. A message pops up saying "The installer can NOT continue! There is no usable or vulnerable IOS installed on this wii" I'm not sure how to go about fixing this and i've done some searching and haven't found anything that would help in regards to this issue. I hope it's nothing major because I don't have anything on this wii u in terms of hacks and whatnot and have not messed with any IOS' or anything. I would truly appreciate some help on this issue.
     
  2. anon3536

    anon3536 GBAtemp Regular

    Member
    181
    10
    Nov 4, 2012
    United States
    your prob using the old hbc installer, get 1.1.2
     
  3. tstumo
    OP

    tstumo Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 26, 2014
    United States
    Thanks for the response. I an using the newest version. Hackmii v1.2 which says that it will install homebrew 1.12
     
  4. anon3536

    anon3536 GBAtemp Regular

    Member
    181
    10
    Nov 4, 2012
    United States
    yeah that version, xD err idk then
     
  5. tstumo
    OP

    tstumo Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 26, 2014
    United States
    idk. I literally decided to try today so im not sure what occurred. Maybe it's because the sd card has ios files that are not compatible maybe?
     
  6. Sefi

    Sefi GBAtemp Fan

    Member
    311
    58
    Jun 2, 2005
  7. tstumo
    OP

    tstumo Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 26, 2014
    United States

    I've tried all of these as well. It gets past the custom stage builder part just fine and even allows me to press one once I get to the hackmii screen. But right after that the message that I mentioned before pops up and the only option I have is to exit
     
  8. anon3536

    anon3536 GBAtemp Regular

    Member
    181
    10
    Nov 4, 2012
    United States
    is your sd 2GB?
     
  9. tstumo
    OP

    tstumo Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 26, 2014
    United States
    yup. Got it to work. reformatted the card and had to keep trying over and over. The first time after the reformat it did not work. but then it did afterwards after a few tries. Thanks for your suggestions and responses.
     
  10. anon3536

    anon3536 GBAtemp Regular

    Member
    181
    10
    Nov 4, 2012
    United States
    alrighty then, glad you got it working