Homebrew channel just stopped working.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Phreeq, Sep 17, 2008.

  1. Phreeq
    OP

    Phreeq Advanced Member

    Newcomer
    3
    Jul 30, 2007
    United States
    I was adding new apps to the homebrew channel, like mPlayer, and now none of my channels work, I'm not really sure if they worked before this, because i rarely used it, but they did work like 3 wks ago.

    What happens is I go to HBC and click on the app, and the load bar comes up, but doesn't load.

    Any help or suggestions?
     
  2. kedest

    kedest GBAtemp Psycho!

    Member
    3
    Feb 6, 2007
    Netherlands
    remove gamecube memory card
     
  3. zapu

    zapu GBAtemp Regular

    Member
    1
    Jul 27, 2006
    Poland
    God, it should say that somewhere in the channel, like an info while loading an app 'Application doesn't load? REMOVE THE DAMN MEMORY CARD!' [​IMG]
     
  4. elfsander

    elfsander GBAtemp Fan

    Member
    1
    Jun 1, 2007
    Netherlands
    Netherlands
    It's a bug, but they aren't worried about it.
     
  5. blazingwolf

    blazingwolf GBAtemp Fan

    Member
    3
    Jul 30, 2007
    United States
    But should be fixed if you have the latest version of it.
     
  6. Pikachu025

    Pikachu025 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    May 3, 2006
    Australia
    Austria
    It should be, but it isn't.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice