Henkaku R9 not showing in system settings.

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by AyanamiRei0, May 12, 2017.

  1. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
    Okay I installed Henkaku R9 like I should it installed "correctly" but in the system settings when Henkaku is installed it says I'm on 3.65 firmware and the Henkaku settings doesn't show up at all I'm using a PS TV without a memory card.

    If anyone know why this could be happening that would be great thanks.
     
  2. Sonic Angel Knight

    Sonic Angel Knight GBAtemp Legend

    Member
    10,028
    5,072
    May 27, 2016
    United States
    New York
    Not sure, everything works for me. And you shouldn't beon 3.65, it should say 3.60 Henkaku -9 If you don't have that, then something is wrong.
     
  3. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
    Well yeah of course of something is wrong it says on 3.65 plus I'm not the only person to have this issue
     
  4. Sonic Angel Knight

    Sonic Angel Knight GBAtemp Legend

    Member
    10,028
    5,072
    May 27, 2016
    United States
    New York
  5. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
  6. Sonic Angel Knight

    Sonic Angel Knight GBAtemp Legend

    Member
    10,028
    5,072
    May 27, 2016
    United States
    New York
    That is what i'm saying, it should look like this.
    2017-05-12-145340.jpg
     
    MKKhanzo likes this.
  7. Zukov

    Zukov Dinosaur

    Member
    200
    48
    Oct 2, 2016
    Chile
    It happens in others versions of Henkaku. Like you said, you're not the person to suffers this. Don't know exactly why it happens, someone got it after deleting the molecule app, but I see people rebooting and never giving a shit, cuz is just a bug xD
     
  8. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
    Yeah I deleted the molecule app before installing the newest version of Henkaku

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yeah I kinda need the Henkaku menu in order to even use my PS TV as I use a USB for all my games
     
  9. Zukov

    Zukov Dinosaur

    Member
    200
    48
    Oct 2, 2016
    Chile
    Like I said, reboot and run the exploit. It should fix it, but it really is just a text bug, nothing to do with your firmware.
     
  10. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
    Nope still busted
     
  11. Glyptofane

    Glyptofane GBAtemp Advanced Fan

    Member
    544
    267
    Feb 12, 2009
    United States
    This is happening to me as well. Rebooting didn't solve it and the new Henkaku settings menu does not seem to appear with Settings as well. Where is it supposed to be?
     
  12. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
    In the settings
     
  13. godreborn

    godreborn GBAtemp Psycho!

    Member
    3,551
    666
    Oct 10, 2009
    United States
    one sec, I haven't updated yet, but I'll do that to see if this happens to me.
     
  14. Glyptofane

    Glyptofane GBAtemp Advanced Fan

    Member
    544
    267
    Feb 12, 2009
    United States
    I just fixed it by installing the exploit while holding R1. This breaks Adrenaline, ARK, and any plugins you have installed though.
     
  15. godreborn

    godreborn GBAtemp Psycho!

    Member
    3,551
    666
    Oct 10, 2009
    United States
    nope, no issues updating. henkaku settings is in system settings btw. I just saw it.

    not sure about ark, but adrenaline and plugins r probably the result of the tai config.txt. easily fixable if that's the case, but annoying nonetheless.
     
    Last edited by godreborn, May 12, 2017
    Glyptofane likes this.
  16. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
    Perfect that worked
     
  17. MKKhanzo

    MKKhanzo GBAtemp Regular

    Member
    211
    49
    Oct 8, 2013
    United States
    Dont you have psn spoof ON? That usually makes the firmware text to point to 3.65.
     
  18. AyanamiRei0
    OP

    AyanamiRei0 GBATemp's Resident Evangelion fanboy.

    Member
    GBAtemp Patron
    AyanamiRei0 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,216
    997
    Jan 4, 2016
    United Kingdom
    England I guess
    It's fixed and I do have the PSN spoof on it's always supposed to say

    [​IMG]
     
  19. Sonic Angel Knight

    Sonic Angel Knight GBAtemp Legend

    Member
    10,028
    5,072
    May 27, 2016
    United States
    New York
    Good, glad you got it fixed. :)
    This doesn't "Break" anything. It forces full reinstall of henkaku, and it also means defaulting the taihen.txt file to is default state. You just have to rewrite the text file all over again to activate the plugins. (Next time before doing the Rbutton force reinstall, just backup the taihen.txt file to quickly copy it back after install.)
     
    Glyptofane likes this.
  20. GraFfiX420

    GraFfiX420 GBAtemp Regular

    Member
    151
    43
    Oct 14, 2009
    United States
    I've got this bug as well, however, for me, it's only when attempting to access the henkaku settings from inside of the molecule app. If I go to system settings from the settings bubble, the settings are there.