Help with using disk channel permantely with backup disks

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Supergens, Mar 15, 2009.

  1. Supergens
    OP

    Newcomer Supergens Newbie

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Hello,

    I know this question has been asked quite a bit in the past months, and i have been reading on this issue for a few days.

    But what i would like to know if there is a way to use the backup disks through disk channel and have it PERMANENT.

    What i mean by this is that when i restart my wii (or whatever else) i do not have to reload homebrew to use disk channel as my loader.

    If anyone can help me it will be greatly appreciated.


    Thnx.
     
  2. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    face palm
     
  3. sleestax

    Newcomer sleestax Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    wow...just, wow.
     
  4. DKAngel

    Member DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    659
    Location:
    Perth,Australia
    Country:
    Australia
    install cioscorp
     
  5. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    cioscorp
    or softmii, which has cioscorp in it (and a whole bunch of other hacks)

    or wait for menupatcher to become compatible with preloader. that would be a much cleaner solution.
     
  6. Puma

    Member Puma GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    SoftMii.

    *facepalm*
     

Share This Page