Help With The yS Menu

Discussion in 'DSTT' started by rockstar99, Mar 9, 2009.

Mar 9, 2009

Help With The yS Menu by rockstar99 at 6:23 AM (882 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    i got the ys menu running on my ttds but i have 2 questions
    1.How do i make it the default firmware
    2.How do i change skins
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    use TTYSAuto perhaps it will be easier,but I think all you have to do is change the name of the ysmenu.nds to TTMenu.nds and it will load,not sure.for skins,place YSMenu1.bmp and YSMenu2.bmp in the TTMenu directory,you must have the .bmp though
    EDIT:Whats wrong with the normal menu?
    EDIT 2:I found one of Bri's post...
     
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    thankz i got it
     

Share This Page