1. DaTank45

    OP DaTank45 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    416
    Country:
    United States
    I could please use a little help. Have a modded wii u and I am trying to play tony hawk ride with skateboard. I have this game backed up and on an HDD. I can get the skateboard to sync at the main menu. After I launch usb loader gx it disconnects and I cannot get the board reconnected. Any help would be greatly appreciated. Thank you all in advance!
     
  2. wiiuepiccpu

    wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    234
    Country:
    United States
    Go into the game and then connect it
     
  3. DaTank45

    OP DaTank45 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    416
    Country:
    United States
    It’s not connecting. When I push the button on the dongle nothing happens.
     
  4. alexander1970

    alexander1970 Hörspiel Fan
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    10,364
    Country:
    Austria
    Hello.:)

    The original Game DVD installs an Update (IOS) for the Board (below Firmware,under Version 4.0x if this is correct)

    On which System Version is your Wii please ?
    You said,you have a Backup Version (from an Original Disc I presume).
    Please try first if the Skateboard is working.
    Please boot the original Disc and try the Board and see if it is ok.

    If yes,then please try to change the Game IOS in the InGame Settings for the Game in USBLoader GX.
    I am pretty sure it should work with an hermes cIOS like 222 or 223.

    ...and by the Way,which Version from the USBLoader GX are you using please ?
    Has your Skateboard an USB Receiver ?

    Thank you.:)
     
  5. DaTank45

    OP DaTank45 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    416
    Country:
    United States
    Usb v3.0 1268 this is on the vwii so it’s up to date. Should I try changing cios for the game? I can’t try the disc because it is scratched pretty bad. Also I have the receiver
     
    alexander1970 likes this.
  6. DaTank45

    OP DaTank45 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    416
    Country:
    United States
    I’m not really sure how to change the cios for the game. I select the game, pick settings, cios says global. When I click on it I see -1. Should I just manually change that?
     
    alexander1970 likes this.
  7. alexander1970

    alexander1970 Hörspiel Fan
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    10,364
    Country:
    Austria
    Thank you.:)

    Sorry,I did not read it is the vWii.My Fault,very sorry.:(

    Ok,then you have unfortunately "Bad Cards",because the vWii did not support hermes cIOS so I think there will be no really Alternative/Solution.:sad:
     
  8. DaTank45

    OP DaTank45 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    416
    Country:
    United States
    It's ok. Thank you for your help!!! Appreciate your time
     
    alexander1970 likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - accessories, modded,