HELP soon please!!!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Tylervit2418, Jul 7, 2009.

Jul 7, 2009

HELP soon please!!! by Tylervit2418 at 12:49 AM (560 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Tylervit2418
    OP

    Newcomer Tylervit2418 Member

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    40
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    I have a 4.0 Wii and just used bannerbomb and followed the Softmii guide on the site. I have preloader installed, but something is corrupt and I cannot get to the system menu. I tried deleting the last wad that I installed, and the system froze. Upon resetting the system, the light turns green but the Wii is not actually on. What can I do????


    I know how to get into preloader (with reset), but it will not work, nothing comes up onto the screen

    Anything would be greatly appreciated.

    Thanks
     
  2. jackdanielchan

    Member jackdanielchan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    539
    Country:
    Japan
    That happened to me once I think, except my Wii Menu was fine, maybe your Preloader isn't in the correct video mode, just fiddle around with your wii remote buttons and see what happens, if you come across the Homebrew Channel, downgrade to 3.2U then use the Ultimate 4.0 Guide to upgrade to 4.0 again. By the way, if your new to the Homebrew scene, then it's best not to use Softmii there's a good chance you can brick your Wii, there are other methods you can use to load backups, themes, and wads.
     
  3. Tylervit2418
    OP

    Newcomer Tylervit2418 Member

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    40
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    My controller won't even connect now..
     

Share This Page