1. max_6186

    OP max_6186 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    first things hi for all

    OK lets start

    1. i dont know my r4i but help me by this images

    [​IMG] [​IMG][​IMG]


    2. if i install r4i in my sdhc mc and i run in my dsl is say "menu?" and i run in my dsi is say for me error has occurred

    my dsi is 1.4.5u


    pleas help me
     
  2. Rydian

    Rydian Resident Furvert™
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,880
    Country:
    United States
  3. max_6186

    OP max_6186 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    i dont know what you mean but thx for you hlep
     
  4. pyromaniac123

    pyromaniac123 ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
    Member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    2,006
    Country:
    He means take the pics from your email inbox and upload them to an image site like tinypic.com
     
  5. max_6186

    OP max_6186 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    ok i upload for my image

    this my r4i gold type

    [​IMG]



    [​IMG]


    [​IMG]
     
  6. Pong20302000

    Pong20302000 making notes on everything
    Member

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Country:
    download and use these files for your Kernel for the cart

    www.r4ids.cc/upload/20111206042427283e06a.rar

    the Error Has occured means that the card has been blocked on that update
    and your card cannot support

    3DS 2.3.0-X or Higher
    DSi 1.4.4 or Higher

    and it never will due to never hardware checks in the consoles Firmware
     
  7. max_6186

    OP max_6186 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    my dsi is 1.4.5u
    pleas can help me how install r4i gold for dsi 1.4.5
    and fix error in my card (menu?) finally tanks for you help
     
  8. Rydian

    Rydian Resident Furvert™
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,880
    Country:
    United States
    Pong told you how to fix the "menu?" error. You need to put the software/files he linked onto the cart.

    The "Error has occurred" will not be fixed.
     
  9. max_6186

    OP max_6186 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    tanks man

    but i want know one thing

    how to back dsi to 1.4.3
     
  10. Rydian

    Rydian Resident Furvert™
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,880
    Country:
    United States
Draft saved Draft deleted