Help! I can't use Beta&Gamma Loader :angry:

Discussion in 'Wii - Hacking' started by cooleothman, Dec 29, 2008.

Dec 29, 2008
  1. cooleothman
    OP

    Newcomer cooleothman Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    25
    Country:
    Netherlands
    Hi guys, [​IMG] [​IMG]

    I'm camping with this trouble for a couple of months and now I need someone to help me. [​IMG]

    I've installed cios249, got the newest cios(I thought it was 7) and the 3 backup channels.(0.1,Beta,Gamma)

    I can only use the first one. The other 2 are giving me an error something with dvd fail or something? [​IMG]

    Could someone pleeeeeease help me? [​IMG]

    ~Oth [​IMG]
     
  2. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    download gamma, in that is also tge cios. install the cios and gamma will work
     
  3. cooleothman
    OP

    Newcomer cooleothman Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    25
    Country:
    Netherlands
    I already tried that, but no work [​IMG]
     
  4. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    are you sure you intslled cIOS7?
     
  5. cooleothman
    OP

    Newcomer cooleothman Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    25
    Country:
    Netherlands
    Yeah i downloaded it online with my wii
     
  6. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    maybe the media is faulty, try different brand of DVD. Also download the loader and cIOS from a different location and try those.
     

Share This Page