help how do i install the wad application

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by rigogpu, Dec 22, 2008.

Dec 22, 2008
  1. rigogpu
    OP

    Newcomer rigogpu Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    ok im tryin to load the wad app with my sd card and when it starts retrieving the files it gives me an error anyone know what im doing wrong??
     
  2. jspicher

    Newcomer jspicher Advanced Member

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    85
    Country:
    United States
    Which Wad are you installing, and with what wad manager are you using to install the wad?

    Do you have your wifi set up?
    What Firmware version are you on?
     
  3. rigogpu
    OP

    Newcomer rigogpu Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    everytime it starts to retrive the files it gives me an error code....i tried using wad_installerv2.1 and the wad manager both have erros.. wifi is set up and firmware is at 3.3u
     
  4. ashesburn

    Member ashesburn GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    208
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Try downloading the pdf file from this post.

    It tells you roughly what is the cause for each errors. Quite useful! [​IMG]
     
  5. rigogpu
    OP

    Newcomer rigogpu Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    hey thanx for that post there ahsesburn but i got it running now....i tried clicking that rapidshare link to see what was causing the error but the download dont let u download it dunno why....anyways thanx for the help
     
  6. ashesburn

    Member ashesburn GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    208
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    cheers! no problem...glad you got it sorted!
     

Share This Page