[help] Deleted cios 249 and cant install it again...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ddlima, Nov 20, 2009.

Nov 20, 2009
  1. ddlima
    OP

    Newcomer ddlima Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Brazil
    I installed the rev15 cios, but since it wasnt working properly i figured it was better to get back to rev14.
    I read somewhere that in order to do that i should use any title delete, and delete ios 249 and 250. And i did.
    But now i cant install rev15 OR rev14 because i keep getting that annoying 2011 error.
    Tried via wad on wad manager and network with Waninkoko ios installer.
    can anyone please please please help me?
    thx!

    PS: how can i remove the trucha thingy from an ios?

    PS2: I don't know if it helps, but here is the signchek log

    SignCheck 0.3b aka loveSexWii build report
    Wii region, Usa
    Wii unique device id, 57129985

    IOS number, "Trucha bug", "Flash access", "Boot2 access", "Usb2.0 IOS tree"

    IOS222 (ver 4), Enabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS202 (ver 2), Enabled, Enabled, Disabled, Disabled
    IOS70 (ver 6687), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS61 (ver 5405), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS60 (ver 6174), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS57 (ver 5661), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS56 (ver 5405), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS55 (ver 5406), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS53 (ver 5149), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS38 (ver 3867), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS37 (ver 3869), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS36 (ver 3351), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS35 (ver 3349), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS34 (ver 3348), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS33 (ver 3091), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS31 (ver 3349), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS30 (ver 1040), Enabled, Enabled, Disabled, Disabled
    IOS28 (ver 1550), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS22 (ver 1037), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS20 (ver 12), Enabled, Enabled, Disabled, Disabled
    IOS17 (ver 775), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS14 (ver 520), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS13 (ver 273), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    IOS12 (ver 269), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  3. ddlima
    OP

    Newcomer ddlima Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Brazil
    even if the ios 249 and 250 isnt listed on the log?
    i should "rebug" them? or ios 38?



    edit: i guess i should exactly like the tutorial then... right?
    edit2: ok ok.... it is... i think..... sorry im new at all this wii mod stuff.... and maybe a little slow on the synaptics..... thx!
     
  4. icebrg5

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    Restart the cios installer and choose an ios that has the trucha bug.


    Look at your list and find one that has trucha enabled.

    222
    202
    20

    all have it.
     
  5. ddlima
    OP

    Newcomer ddlima Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Brazil

    OOHHH!!! NOW im getting all that trucha stuff.... Tried with the 222 ios and it worked like a charm!
    THANKS A BUNCH!!!
    All of you!!
    This forum is awesome!
     
  6. icebrg5

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    Your welcome


    Now just don't go deleting ios files.

    Nothing good will come of it.
     
  7. ddlima
    OP

    Newcomer ddlima Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Brazil
    hehe will do!
    it was a suggestion, i wasnt sure, i confess...
     
  8. avatar 666

    Newcomer avatar 666 Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    i accidently deleted cios 222 and 249 following a guide that suggested one or the other (i dont remember) because i couldnt install wads, so after i deleted the cIOS's i installed the wads, then i thought i would re install them with cios installer, and i just installed some random crap, but either way sonic 4 doesnt seem to work.

    i know how stupid this is.. kinda
     
  9. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    WAD files dont run off cIOS, they use regular IOS files

    try updating IOS53 or 55
     

Share This Page