Hacking [help] Deleted cios 249 and cant install it again...

ddlima

New Member
OP
Newbie
Joined
Nov 20, 2009
Messages
4
Trophies
0
XP
67
Country
Brazil
I installed the rev15 cios, but since it wasnt working properly i figured it was better to get back to rev14.
I read somewhere that in order to do that i should use any title delete, and delete ios 249 and 250. And i did.
But now i cant install rev15 OR rev14 because i keep getting that annoying 2011 error.
Tried via wad on wad manager and network with Waninkoko ios installer.
can anyone please please please help me?
thx!

PS: how can i remove the trucha thingy from an ios?

PS2: I don't know if it helps, but here is the signchek log

SignCheck 0.3b aka loveSexWii build report
Wii region, Usa
Wii unique device id, 57129985

IOS number, "Trucha bug", "Flash access", "Boot2 access", "Usb2.0 IOS tree"

IOS222 (ver 4), Enabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS202 (ver 2), Enabled, Enabled, Disabled, Disabled
IOS70 (ver 6687), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS61 (ver 5405), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS60 (ver 6174), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS57 (ver 5661), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS56 (ver 5405), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS55 (ver 5406), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS53 (ver 5149), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS38 (ver 3867), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS37 (ver 3869), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS36 (ver 3351), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS35 (ver 3349), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS34 (ver 3348), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS33 (ver 3091), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS31 (ver 3349), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS30 (ver 1040), Enabled, Enabled, Disabled, Disabled
IOS28 (ver 1550), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS22 (ver 1037), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS20 (ver 12), Enabled, Enabled, Disabled, Disabled
IOS17 (ver 775), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS14 (ver 520), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS13 (ver 273), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
IOS12 (ver 269), Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
 

ddlima

New Member
OP
Newbie
Joined
Nov 20, 2009
Messages
4
Trophies
0
XP
67
Country
Brazil
xzxero said:
that means you have no trucha bug on whatever IOS your choosing to install them as.

http://sites.google.com/site/completesg/ha.../trucha-bug-4-2

even if the ios 249 and 250 isnt listed on the log?
i should "rebug" them? or ios 38?



edit: i guess i should exactly like the tutorial then... right?
edit2: ok ok.... it is... i think..... sorry im new at all this wii mod stuff.... and maybe a little slow on the synaptics..... thx!
 

icebrg5

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 1, 2007
Messages
2,328
Trophies
0
Website
Visit site
XP
412
Country
United States
Restart the cios installer and choose an ios that has the trucha bug.


Look at your list and find one that has trucha enabled.

222
202
20

all have it.
 

ddlima

New Member
OP
Newbie
Joined
Nov 20, 2009
Messages
4
Trophies
0
XP
67
Country
Brazil
icpmattj said:
Restart the cios installer and choose an ios that has the trucha bug.


Look at your list and find one that has trucha enabled.

222
202
20

all have it.


OOHHH!!! NOW im getting all that trucha stuff.... Tried with the 222 ios and it worked like a charm!
THANKS A BUNCH!!!
All of you!!
This forum is awesome!
 

avatar 666

Member
Newcomer
Joined
Sep 11, 2009
Messages
22
Trophies
0
XP
34
Country
United States
i accidently deleted cios 222 and 249 following a guide that suggested one or the other (i dont remember) because i couldnt install wads, so after i deleted the cIOS's i installed the wads, then i thought i would re install them with cios installer, and i just installed some random crap, but either way sonic 4 doesnt seem to work.

i know how stupid this is.. kinda
 
General chit-chat
Help Users
    KenniesNewName @ KenniesNewName: Lol they turned control into a movie