[Help] Browsers not working

Discussion in 'Computer Software and Operating Systems' started by Vengenceonu, Apr 11, 2014.

  1. Vengenceonu
    OP

    Vengenceonu Revenge is beneath me but accidents do happen.

    Member
    2,204
    1,933
    Jun 20, 2013
    United States
    The C Standard Library
    Google chrome (my default browser) and Internet explorer are not working when opened but my mozilla firefox is. I've tried scanning with malwarebytes, ccleaner and even did a system restore to a point earlier around 12am today and nothing is working. I've also googled to see if i could find the problem but none of them seem to be working.

    EDIT1: When i open safari, Firefox stops working and then safari does. This started all today so i guess i'll just system restore to a point earlier this week to see if it fixes it.
     
  2. loco365

    loco365 GBAtemp Guru

    Member
    5,458
    2,674
    Sep 1, 2010
    Have you checked for malicious plugins installed in your browsers?
     
  3. Vengenceonu
    OP

    Vengenceonu Revenge is beneath me but accidents do happen.

    Member
    2,204
    1,933
    Jun 20, 2013
    United States
    The C Standard Library
    yea, already have. nothing was downloaded with or without my permission
     
  4. Tom Bombadildo

    Tom Bombadildo Honk!

    pip Contributor
    GBAtemp Patron
    Tom Bombadildo is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    10,681
    10,676
    Jul 11, 2009
    United States
    I forgot
    What do you mean they "stop working"? As in, they can't connect to the internet? They stop responding and have to be force-closed?

    Check your firewall, see if they got blocked for whatever reason. Also, before just doing a system restore, try uninstalling and doing a fresh install of your browsers, see if that will fix it.
     
  5. Vengenceonu
    OP

    Vengenceonu Revenge is beneath me but accidents do happen.

    Member
    2,204
    1,933
    Jun 20, 2013
    United States
    The C Standard Library
    I mean they cant connect to the internet

    I did an uninstall of the browsers already and the problem still persists. 3 different system restores and still nothing also.
     
  6. Vengenceonu
    OP

    Vengenceonu Revenge is beneath me but accidents do happen.

    Member
    2,204
    1,933
    Jun 20, 2013
    United States
    The C Standard Library
    Just deleted my Norton products with their removal tool and everything seems to be working again. My 1 year was up for like 3 days so I guess that's their way of saying renew or die.
     
  7. depat

    depat Advanced Member

    Newcomer
    52
    2
    Mar 28, 2014
    i would just do a clean reinstall of the os. It would take you less time to trouble shoot it by reinstall compared to trying to figure it out.