Health screen help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sahduk, Feb 17, 2009.

Feb 17, 2009

Health screen help by Sahduk at 12:48 PM (853 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    I cant find a good tutorial for Healthii installer, I keep getting errors and some times it doesn't work, could some one make me a system menu pleasee [​IMG] I have preloader 0.27 installed and softmii tweaks enabled I am also running a 3.2E wii [​IMG]

    I found the image on WADer.net I think its by Josala21

    Oh and a custom "press A" would be great [​IMG]
     
  2. buby78

    Member buby78 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    491
    Location:
    getting blazed
    Country:
    United States
    did you use healthii and your system menu to make it? if so just name the file 0000004x.app and you can use softmii tweaks to install it. also remember you need your system menu set to English for it to work. hope this helps you!!
     
  3. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    Yep I used my system menu to try and make it. But I got an error message I think it had the number 56, and my system menu is in English.
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Its probably error 53
    You have to set it up manually
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=133234
    Also, I think someone made one of that pic already
     
  5. Don Killah

    Member Don Killah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    1,127
    Country:
    France
    Well, if you have Preloader already installed why don't you just try CrazyIntro.
    It loads a picture and an mp3 file on SD, just like Healthii, but is much more secured since it can't brick your Wii.
    You can also boot in SystemMenu or HBC if A or B is pressed and launch 4 other homebrew of your choice with the d-pad:
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=132452
     
  6. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    Really theres one of that pic already O_O

    um do you have a link or something?
     
  7. Dakota76

    Member Dakota76 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    Canada
    I think i bricked my wii using healthii to change the health screen anyone know how to fix this
    i turn on the wii i get a black screen and it hangs if i boot and hold y on gc controller i get 3.2(usa) in bottom left corner
    Can anyone help
     

Share This Page