Headphones issue.

Discussion in 'Computer Hardware, Devices and Accessories' started by blockman765, Jan 17, 2018.

  1. blockman765
    OP

    blockman765 Advanced Member

    Newcomer
    1
    May 2, 2017
    United States
    Hello! My computer's headphone jack has been acting up. So Whenever I have headphones plugged in and when audio starts to play, everything is fine. Thought once when the audio stops, it outputs a high pitched ring sort of noise. My motherboard is a Biostar H61ML and I am plugging the headphones into the front headphone jack. I have tried these Sony headphones on other devices and it works fine. Since I have heard stuff about interference my computer is plugged into a power strip that is plugged into the wall and there is nothing else plugged into the wall. Why is this happening?!

    Thanks!
     
  2. Joe88

    Joe88 [λ]

    Moderator
    14
    Jan 6, 2008
    United States
    Try plugging into the back
     
  3. blockman765
    OP

    blockman765 Advanced Member

    Newcomer
    1
    May 2, 2017
    United States
    Okay, I will try that.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yeah, that fixed it. Thanks!
     
  4. Joe88

    Joe88 [λ]

    Moderator
    14
    Jan 6, 2008
    United States
    So just get an extension for the 3.5mm cable if you need one
    the front panel audio panel wasnt filitered
     
  5. blockman765
    OP

    blockman765 Advanced Member

    Newcomer
    1
    May 2, 2017
    United States
    How do I filter the front jack?
     
Loading...