1. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    I have the problem i can not start the Homebrew Launcher it comes with a black screen and a little pixels in them.
    I have downgraded from 10.3 to 9.2 and now im back on 10.3 the bug already on 9.2 i have tested something download again the payload, format system and the method to make off the wifi and clean Browser data and now nothing work :(

    Sry for my bad English ^^'
     

    Attached Files:

  2. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    anyone can help with the same problem ?
     
  3. perkel

    perkel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    246
    Country:
    Poland
    clean up your SD card and download again starter pack then try browserhax with QR code. Worked for me
     
  4. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    I have try this but it not work :(
     
  5. perkel

    perkel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    246
    Country:
    Poland
    Looks like your downgrade was shit and something went wrong. Update your system to 10.3 and try again downgrade with latest julian sysupdater from that other thread.
     
  6. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    I have done this but my other problem is it not work on 10.3 the same as 9.2 i can not launch the Homebrew Launcher on 9.2 and 10.3 :(
     
    Last edited by Enceptix, Jan 4, 2016
  7. perkel

    perkel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    246
    Country:
    Poland
    Then try to format your 3DS maybe sysnand has some weird files on it due to downgrade and now works wonky.

    Formating your 3ds will errase all data, unlink your NNID etc but it will clear properly sysnand and you will basically get 3ds like you would get it first time from shop.

    So format it. Setting, Other settings there is format. After that get starter kit from smealum site and do browser hax.
     
  8. Juiss

    Juiss GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    180
    Country:
    France
    Wait so you updated back to 10.3 and downgraded AGAIN? How reckless are you?!
     
  9. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    I do this two times but don't work :/

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    No i updated because the browserhax not worked on 9.2 and now im on 10.3 and want to acces the HBL
     
  10. perkel

    perkel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    246
    Country:
    Poland
    Did you clean up your SD card too after formating your 3ds ?
    format your sd then install again starter kit (fresh from smelaum site) and then browserhax.

    if format and formating your SD won't work this means you are doing something wrong (there is no other possibility)
     
  11. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    I do everything right i have formated my SD card and the system and use the right Starter kit :/
     
  12. perkel

    perkel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    246
    Country:
    Poland
    did you format your SD card correctly via "SD formater" with checking overwrite and format file size adjustment ?

    class10 sd ?
     
  13. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    So i formated complete and now i have this screen its more than before :) but i dont know what i do now :/
     

    Attached Files:

    Last edited by Enceptix, Jan 4, 2016
  14. FeierabendTV

    FeierabendTV Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    14
    Country:
    Gambia, The
    Is the boot.3dsx on the root of your sd card?
     
  15. karatee

    karatee Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    21
    Country:
    Germany
    I have the same problem and tried all the things written in this thread and no sucess
     
  16. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    Yes :/

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Do you have formate complete the SD card this helps me a little bit but not enough :/
     
  17. karatee

    karatee Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    21
    Country:
    Germany
    I formatted my SD card correctly via "SD formater" with checking overwrite and format file size adjustment, but it didn't help me. When I scan the QR Code the website is starting, but nothing happens. I don't get a colored touchscreen, nothing.
     
  18. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
    I hope someone can help us :(
     
  19. karatee

    karatee Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    21
    Country:
    Germany
  20. Enceptix

    OP Enceptix Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    56
    Country:
    Gambia, The
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - downgrade, start,