Hama Motion Plus Controller and HBC + CFG USB Loader

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by odd29, Oct 26, 2011.

Oct 26, 2011
  1. odd29
    OP

    Newcomer odd29 Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    Hi, last week i received my new wii.. i´ve updated it to 4.3 and installed the hbc with bannerbomb!
    After That, i´ve used a new Pimp my Wii version to install the latest cios to my wii!!

    Everything is working great, but my two new "Hama Fl-Air M+ Wiimotes(M+ inside)" are not working with two games
    "Wii Play Motion" and a german game named "Schlag den Raab das zweite Spiel" i´ve started both games from the
    cfg usb loader and i´ve tested all the cios in the cfg usb loader config!!

    But the Problem with the controller stays there.. after starting the games the Hama Controllers are loging sync and
    when i resync them, the are going to disconnect within the next two seconds :-(

    So, my question is.. is it possible that there is a cios problem??
    I´ve Contacted Hama and they are saying that the controllers are 100% compatible to all the Motion Plus and normal games!

    Sorry for my bad english :-/

    ...My original Wiimote with M+ build in is working without problems....and the ones from Hama are not cheat China clones
    Hama is a very popular Trademark in Germany!!
     
  2. impizkit

    Member impizkit Lazy Lurker

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    943
    Country:
    Australia
    I would say its the controllers if the original WiiMotion+ WiiMote works. I have one of the cheap chinese clones and it works great so I dont think its a cIOS issue. I have all the latest cIOSs and cfg v70.

    Edit: Do you have an actual WiiMotion+ game that you can test to see if it is a loader or the controllers?
     
  3. odd29
    OP

    Newcomer odd29 Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    original sport resort is working.... hmm controller issue ? :-(
    or ios issue with 3rd party controllers?
     

Share This Page