1. TxFxL

    TxFxL Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2017
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    Yes I downloaded it and looked around in the folder, saw exactly what you mean with the 2 files types, cfg for sure.

    My real question is about getting one of the retro tv overlays on my nes classic, The system ones are ok but I'd like the retro tv for everything I have on there. I assume someone would have to make a custom hmod with the appropriate cfg overlay file in it?

    anyone feel like doing that?
     
  2. XXwillisXX

    XXwillisXX Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2017
    Messages:
    65
    Country:
    Canada
    used

    fbalpha2012_cps2_libretro.so core
    ssf2t.zip
    Super Street Fighter II Turbo (Super Street Fighter 2 X 940223 etc)
     
    jeanfag likes this.
  3. Nesticle042

    Nesticle042 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 10, 2017
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Is it possible to have a different set of folder icons for each system?
     
  4. keithelmcity

    keithelmcity Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2017
    Messages:
    57
    Country:
    United States
    what do i need to change to launch in Glupen64 core

    /bin/n64p /usr/share/games/nes/kachikachi/CLV-6-XUGUZ/Mario_Kart_64.v64.7z
     
  5. Truchen

    Truchen Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 23, 2017
    Messages:
    40
    Country:
    I think this it would be more fast, maybe just a little, hehehe
     
    nesito likes this.
  6. dezign999

    dezign999 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    [/QUOTE]

    He has helped me over DM on Reddit problemsolve my soft brick. What ultimately fixed it for me was uninstalling all my hmods, including custom ones, then using the debug version of hakchi to uninstall hakchi followed by restoring my original kernel. The normal version of hakchi would not fix it performing the same process.
     
  7. saxman717

    saxman717 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Awesome --- glad it worked for you!!!
     
  8. AndyVr

    AndyVr GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2017
    Messages:
    104
    Country:
    Belgium
    Once the driver is installed do you still need to press reset&power everytime you connect the NES Classic to a PC for copy games, delete games, install cores etc ?
     
  9. nesito

    nesito GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2017
    Messages:
    569
    Country:
    Always you makes something in hakchi2 that you see the 5 Steps window you NEED to enter in FEL mode(Reset + power on)

    Rgs.
     
    AndyVr likes this.
  10. dezign999

    dezign999 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    Yes, this is the only way the NESCE will transfer data to a PC.
     
    AndyVr likes this.
  11. TokyoMario

    TokyoMario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    69
    Country:

    The retro analog TV is in the first overlay hmod he made on that reddit post. I tried it out, pretty old fashioned, but cool.
     
    TxFxL likes this.
  12. asper

    asper GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    866
    Country:
    United States
  13. omega man

    omega man Advanced Member
    Member

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    74
    Country:
    running t 2.13e try to add games Diddy Kong Racing to big warning. Though i had the same amount of games on 2.12? Going back to 2.12.
     
  14. TxFxL

    TxFxL Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2017
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    On that Reddit post its the oldest reply right? from 5 days ago? https://www.dropbox.com/s/m3hs9is8mprtbm4/retroarch_addon_overlays.hmod?dl=0 this link specifically
    someone replied that it takes some tinkering because of the size, is this something you had to mess with at all?

    I'm at work now so I can't really experiment with it until i get home, would like to have all my ducks in a row before i plug in the mini
     
  15. TruMisery

    TruMisery Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    Yes.
     
  16. Nesticle042

    Nesticle042 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 10, 2017
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Nice! Thanks! :)
     
  17. TokyoMario

    TokyoMario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    69
    Country:
    Yeah, that should be the one. It will have a variety of overlays like scanlines in it as well. If you use borders you might have to adjust the aspect ratio custom to get it perfect. The 4:3 aspect may not look right .
     
    TxFxL likes this.
  18. NESjimbo

    NESjimbo GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    379
    Country:
    United States
    I gave up on getting N64 running. Games are too buggy. Hydro Thunder runs well for about 5 minutes before crashing.

    Star Fox 64 runs well, but it's very dark for some reason.
     
  19. baconcow

    baconcow Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    42
    Country:
    Canada
    hakchi2 compresses with LMZA. With that aplication (Total Commander) you have full control of compression and archive type, just as you would if done manually.
     
  20. Spottedfeather

    Spottedfeather GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 19, 2013
    Messages:
    302
    Country:
    United States
    So...nobody can help me with the file system ? Also, do you have to install mame mods before you install the mame games ? I tried adding mame games, but it wouldn't let me. So, I assume you have to add the mods to the kernel before you add the games....right ?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - hakchi2, simple,