GTA & Pokemon loading issues on Vi

Discussion in 'EZ-Flash' started by DSGamer64, Apr 7, 2009.

Apr 7, 2009
  1. DSGamer64
    OP

    Member DSGamer64 Canadian, Eh?

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    2,931
    Location:
    A cold cold place
    Country:
    Canada
    Ok, I can't seem to figure out for the life of me how to get both these games to work, something about a DMA is what I was told but I dunno what the hell to do. I just got my DSi today and can't figure this stuff out. Plus the card seems awfully slow compared to my old CycloDS and M3 slot-1 cards on my DS Lite, maybe thats just the way these cards are I guess. Help is greatly appreciated.
     
  2. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    User setting window appear when you point a game on top screen and touch the orange circle with arrow on touchscreen.
    Option can be modified here by simply touching the field ON/OFF and [Save].
    You can define which option you want for each game. Once done, options stay residente (don't forget to touch [Save]) and will be used every time you launch the game.

    There is tons of information in the ezflash US forum and his wiki, so give a look. [​IMG]
     
  3. DSGamer64
    OP

    Member DSGamer64 Canadian, Eh?

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    2,931
    Location:
    A cold cold place
    Country:
    Canada
    I managed to get GTA to work last night, haven't tried Pokemon yet since I am still loading other stuff and creating save files for everything but GTA runs smoothly now.
     

Share This Page