Google Image Search Help

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by Heito, Oct 25, 2006.

  1. Heito
    OP

    Heito Advanced Member

    Member
    2
    May 1, 2004
    United States
    Since earlier this week Google Image search hasn't been working great for me. It'll search but all the image previews are just white boxes with a blue border. I can't find anything in the google or firefox preferences that are off and I just ran a virus and a spyware check and my laptop's clean. Also I updated to the new firefox but I still get white boxes with blue borders. I tried searching in IE and it works like it should giving the small image previews, but I want to stick with firefox if I can.

    Any help here please?
     
  2. leetdood

    leetdood GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jan 16, 2006
    Canada
    I don't know if it'll help, but uninstall firefox completely, restart, then install it.
     
  3. Heito
    OP

    Heito Advanced Member

    Member
    2
    May 1, 2004
    United States
    Thanks for the reply, but I just tried that (also cleared the cookies, cache, etc.) and still no go. I honestly can't think of what caused this to happen to even undo it.

    More help would be greatly appreciated.
     
  4. leetdood

    leetdood GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jan 16, 2006
    Canada
    Is it for just Google Image Search? If it is, you could use IE Tab for only Google Image Search. Just an idea.
     
  5. lagman

    lagman I wish I was green.

    Former Staff
    2
    Nov 5, 2003
    Mexico
    Me, To You
    Do you have a lot of FF add ons?
     
  6. Heito
    OP

    Heito Advanced Member

    Member
    2
    May 1, 2004
    United States
    @leetdood: Well I like to use Firefox for all my browsing, but Google image is the only problem I have right now.

    @laguerzinho: I actually have no add-ons at all
     
  7. thefoxhole

    thefoxhole GBAtemp Regular

    Member
    1
    Oct 18, 2006
    United States
    I just recently switched to Firefox. It is pretty sweet.
     
  8. lagman

    lagman I wish I was green.

    Former Staff
    2
    Nov 5, 2003
    Mexico
    Me, To You
    Geesh.. I dunno.. do you have some kind of filter? Is Google┬┤s Safesearch activated? :S
     
  9. Heito
    OP

    Heito Advanced Member

    Member
    2
    May 1, 2004
    United States
    oh wow...I feel stupid now. I just fixed it. In Options -> Content -> Load Images Automatically Exceptions google images were blocked for some reason.

    Thanks for the help though [​IMG]'
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice