Getting a DSi+DSTWO

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Bearpowers, Oct 30, 2010.

Oct 30, 2010

Getting a DSi+DSTWO by Bearpowers at 12:21 AM (715 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Bearpowers
    OP

    Member Bearpowers GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    I assume this means I will have the latest firmware.

    Will it work off the bat?

    Thanks.
     
  2. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    If not, you could easily find someone who has a DS or anything. Or on shoptemp you can pay a few more dollars to have it flashed right away just to be sure.
     
  3. trumpet-205

    Member trumpet-205 Embrace the darkness within

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    4,363
    Country:
    United States
    It will work right off the bat (assuming you put all necessary files on your microSD), so don't worry. [​IMG]
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    The DSTwo can update itself even if your DSi won't run it, so don't worry.
     
  5. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    there is no new firmware for the dstwo,
    just use the latest EOS (1.08)..and it'll work with 1.4.1
     

Share This Page