Gen D3 Demo problems

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Jamstruth, Dec 17, 2009.

Dec 17, 2009

Gen D3 Demo problems by Jamstruth at 6:42 PM (1,695 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Jamstruth
    OP

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Hi,I've updated to the final GEN-D3 release and have come across a small problem. The demos I download from PSN are not working. I use Game Categories but have been having trouble with categorising demos in the past (the refused to launch most of the time) so have tried turning it off but I'm still getting the same error code.
    Has anybody else had this problem? I'm using an old PSP-1003 and a 1gb memory stick (hence why I have demos on at the moment)
     
  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    I don't think demos work with game category's (because of the demo not actually being in the GAME folder itself)
    Try putting the demo in PSP > GAME and see if it works.
    If you have any plug ins enabled, disable them and try again
     
  3. Jamstruth
    OP

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    The Plugins I have shouldn't be causing any problems and I have been leaving it in the GAME folder as that's the only place they worked at all (comes up as uncategorised) Will try turning them off though.

    I turned absolutely everything off and still got error code 80010013 when trying to launch it...
     
  4. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    What demo are you trying btw?
     
  5. _eyCaRambA_

    Member _eyCaRambA_ GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    521
    Location:
    Right around the cornerâ„¢
    Country:
    United States
    Well, let me guess you are trying to start Godeater Trial?
    Same error for me, never used the Gamefolder Plugin before at all.

    Team GEN also said that this demo is still causing problems in their latest news regarding D3. That's stupid, this was one reason for me to update.
     
  6. Jamstruth
    OP

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Actually the demos are ones that were working on D2. Dissidia and LBP to name 2
     
  7. Ryufushichou

    Member Ryufushichou I'm Not British, I'm Just Gay!

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    667
    Location:
    Raimon Junior High
    Country:
    Australia
    Go to your recovery menu go to Advanced>Advanced configuration and turn off GAME plugins.
     
  8. Jamstruth
    OP

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    This is off the original topic (which I have given up on for now deciding that it doesn't matter as I prefer having 2 PS1 games on my memory stick) but my copy of The Simpsons game on UMD is not working. Whenever I launch the game it goes through the loading and checking memory stick screens (although these only flash up for a fraction of a second each) before the UMD stops spinning. All other UMDs are working making it either a software incompatibility or a problem with the UMD. Does anybody know a safe way to pin a umd around in its casing to check for scratches?
     
  9. DarkSpace

    Member DarkSpace Custom member title

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    551
    Country:
    United States
    When you take a umd apart,I think it's held by glue
     
  10. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    you mad? no its not.

    You can't put together a UMD case again once you have took it off (well i couldn't anyway)
     
  11. Jamstruth
    OP

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    I agree, no way to take it apart, anybnody know a good way to check for scratches? Something soft on the end of a stick to spin it around?
    Also if anybody owns the UMD for The Simpsons and has Gen-D3 coulkd they try and prove to me its my UMD?
     
  12. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Try a cotton bud [​IMG]
    Also, i don't see how The Simpsons wouldn't work, it can play on M33 without any patches
     
  13. Jamstruth
    OP

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    I know, hence why I reckon its a UMD problem. All other UMDs are working although most of these games are quite old... (all from the friend I bought my PSP off) 3.71 is the highest firmware on any of them.
    Doesn't matter anyway, the game is very mediocre but it was one of the more interesting ones he sold me, most of the rest of them are SOCOM games
     

Share This Page