Geexbox doesnt start

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by KNoffel, Jan 19, 2009.

Jan 19, 2009

Geexbox doesnt start by KNoffel at 12:28 PM (1,338 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. KNoffel
    OP

    Newcomer KNoffel Member

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    Germany
    Hey Guy, I've got a problem with my Wii.
    I tried to start Geexbox, but it doesnt work.
    Everytime i start, the progress bar is at 100%, a black screen shows up and an error scrolls over my screen.
    sb_bread error
    SQUASHFS etc
     
  2. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    using alpha 4 am i right? it's a well known bug
    what size is your SD Card? try locking the SD Card and try loading it....if no look.....it's due to alpha 4 been buggy with SD's
    use alpha 3 [​IMG] more stable
    http://www.tehskeen.com/userfile.php?articleid=2896 may need to register to download...
     
    1 person likes this.
  3. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    Moved to homebrew.
     
  4. KNoffel
    OP

    Newcomer KNoffel Member

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    Germany
    Yay, works fine now with 0.3 thanks [​IMG]
     
  5. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    hey, you pal 50 or 60?
    have you noticed the difference if you set your wii to either one [​IMG] just a hint hehe
     
  6. KNoffel
    OP

    Newcomer KNoffel Member

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    Germany
    Should I?
    My TV is about 23 yrs old (IMPERRIAL MADISON 28 DX 88) don't know if it will blow up xD
     

Share This Page