GCOS?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Rebound, Mar 21, 2008.

Mar 21, 2008

GCOS? by Rebound at 12:06 AM (1,298 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Rebound
    OP

    Member Rebound GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    363
    Country:
    Australia
    I searched but there are a lot of different types of GCOS to downoad. I want to download one which lets me boot NTSC games on a PAL Wii by changing the Video mode in GCOS before starting the game, can anyone give me a link?
     
  2. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
  3. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    I'm using MultiGame ISO Creator v3.2.4F.
    It uses the latest GCOS
     
  4. Rebound
    OP

    Member Rebound GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    363
    Country:
    Australia
    Do I need Cyclowiz for that version jaxxster posted?
     
  5. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    No its just a regulair GCOS with some cyclowiz branding.
     
  6. junp3i

    Newcomer junp3i Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    heyy im new to GCOS also, Ive got the ISO's for MGS:Twin Snakes. Is there anything i need to get this dual game running from one dvd other than the multi disc creator?
     
  7. noONE

    Member noONE ~~~~~~~~~~~~

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Location:
    Linköping/Norrköping, Sweden.
    Country:
    Sweden
    For Double Disc games, you still need to have them on 2 separate discs.. :/
    So burn the first disc of MGS:TS and other games you would like on one DVD and fill it up, and the 2nd one on a own disc (when the game prompts you to change disc, u cant put in a Gcos disc, it would't get recognized ), only way to get it to work AFAIK.
     
  8. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    IIRC that game doesn't allow you to save before the disc switch so you can NOT use the multidisc creator I think. the 2nd disc will (for the disc switch) have to be on a separate disc.
    If it did allow you to save at the discswitch, you could reset the wii and boot the 2nd disc yourself and load it from there (like baten kaitos)
     
  9. test84

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    Are you sure that it will not prompt for first disc after playing from second disc anywhere in the game? if not, you have to put first disc on seperate disc too.
    i can ask it from a friend who just finished MGS:TS on GC though.
     

Share This Page