GBA in Slot 1

Discussion in 'Acekard' started by poingjam, Aug 19, 2009.

Aug 19, 2009

GBA in Slot 1 by poingjam at 4:27 PM (610 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. poingjam
    OP

    Newcomer poingjam Newbie

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Is there a way to run GBA games with an Acekard 2i directly from slot 1, with nothing in slot 2? Or do I have to buy something else to play them, and if so, what?
     
  2. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    a slot2 card IS THE ONLY way to paly gba games on the DS

    the ez 3in1 is a good one to get
     
  3. lord0fshred

    Member lord0fshred GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    108
    Location:
    My House
    Country:
    United States
    people ask this all the time. do what that guy said and get an EZ Flash 3-in-1
     

Share This Page