GBA Emulator Problem

Discussion in 'Supercard' started by Sitael, Jan 30, 2011.

  1. Sitael
    OP

    Sitael Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Mar 2, 2009
    Cote d'Ivoire
    Hello, i have been having problems with the Gba emulator. Its my first time using it, so at first i tought it was due to my own incompetence. But after several tries and upgrading an degradings of the emulator version, im pretty sure im not the one at fault xD.

    My main and only issue is that im tring to play "Medabots Metabee version" (USA), and even doe the game does load, its unresponsive to any button combination. No button seems to be working. Im getting desperate xD. I can acces the menu, but on the tools submenu no option seems to do anything :/.

    Thanks guys. I hope someone can help me [​IMG]
     
  2. Terminator02

    Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Member
    4,517
    310
    Apr 10, 2010
    United States
    Somewhere near monkat
  3. Sitael
    OP

    Sitael Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Mar 2, 2009
    Cote d'Ivoire
    Yes i have tried the last verison of the Emulator (v1.21). But i havent tried the "Game_config.txt". I read somewhere that said archive was only for compatibility problems, and since the game runs smoothly, i thought the problem layed somwhere else. I will try that now.

    Oh and, i should mension that, in all the compatibility lists this game is listed as completely functional (thats another reason as of why i hadnt tried the file)

    Thanks for awnsering!

    Edit1: The game isnt listed on the Game_config.txt. What should i do?