Gateway stopped working

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Retrievil, Apr 30, 2014.

  1. Retrievil
    OP

    Retrievil GBAtemp Fan

    Member
    360
    7
    Jul 6, 2006
    Canada
    Vancouver
    Gateway stopped working.

    I've been playing some DS games on the blue card lately. Went to switch back to gateway mode. Exploit installs correctly. Gateway menu works. However nothing shows up. It's like I haven't put the card in. I ran diagnostics and it passed all the tests. Tried a few SD cards with games loaded that were working before ... so it's not a sd card issue.

    Any ideas?
     
  2. geishroy

    geishroy Suspended

    Suspended
    445
    118
    Dec 10, 2008
    United States
    are you bringing up the multirom menu?
     
  3. Schizoanalysis

    Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Member
    2,785
    368
    Jun 23, 2009
    ...
    Are you on 2.0?

    Press select to pick a ROM.
     
  4. vassildador

    vassildador Advanced Member

    Newcomer
    86
    20
    Dec 21, 2013
    Belgium
    So you can boot into gateway mode but no game shows up? It might sound silly, but you remembered to push <select> on the game icon if you're on 2.1, right :)? I forgot that myself several times :D
     
    AriaofMarina likes this.
  5. Retrievil
    OP

    Retrievil GBAtemp Fan

    Member
    360
    7
    Jul 6, 2006
    Canada
    Vancouver
    .......

    I really need to lay off the weed. Forgot about hitting select.

    NEVERMIND! :lol:
     
    bostonBC, eggsample and AriaofMarina like this.
  6. an07her

    an07her GBAtemp Regular

    Member
    105
    15
    Apr 9, 2014
    Hahahha, jeez.