gamma backkup loader question

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by TWEEDLEDEEZNUTZ, Mar 9, 2009.

Mar 9, 2009
  1. TWEEDLEDEEZNUTZ
    OP

    Member TWEEDLEDEEZNUTZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Everett, WA
    Country:
    United States
    First offf I'm on wii system menu 3.3U

    I tried to install gamma back up loader on my wii, but when it tried to establish a network, it couldn't...because I don't have wifi.

    Do I really need internet to install it or is there another way?

    Or do I need to downgrade my wii?

    Should I use Waninko's back up loader instead (didn't he stop supporting that in beta)


    And then I should be set for making disc with texture hacks right?
     
  2. roku93

    Member roku93 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    436
    Location:
    Finland
    Country:
    Finland
    You have to download everything needed from the nintendo servers and put them on to the sd card. I believe you can find the links needed on your own?
     
  3. TWEEDLEDEEZNUTZ
    OP

    Member TWEEDLEDEEZNUTZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Everett, WA
    Country:
    United States
    Sorry, I'm supposed to download what?

    I'll find the links on my own, but I'm not sure what to get now
     
  4. TWEEDLEDEEZNUTZ
    OP

    Member TWEEDLEDEEZNUTZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Everett, WA
    Country:
    United States
    Sorry if my questions are dumb, i just dont know whats going on
     
  5. TWEEDLEDEEZNUTZ
    OP

    Member TWEEDLEDEEZNUTZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Everett, WA
    Country:
    United States
  6. TWEEDLEDEEZNUTZ
    OP

    Member TWEEDLEDEEZNUTZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Everett, WA
    Country:
    United States
    ug...

    please guys
     
  7. sgwiiboy

    Member sgwiiboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    United Kingdom
    I am assuming when you say install, you are talking about the CIOS rather than Gamma.

    If so, just search for Waninkoko's CIOS36 Rev 8 as it needs to internet connection, put gamma on your SD card and Bob's your uncle.
     
  8. TWEEDLEDEEZNUTZ
    OP

    Member TWEEDLEDEEZNUTZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Everett, WA
    Country:
    United States
    Thank you and I'll tell bob you said hi
     

Share This Page