Game playing wrong opening sound in wiiflow.

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by icebrg5, Dec 17, 2009.

Dec 17, 2009
  1. icebrg5
    OP

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    The following game when clicked on in Wiiflow R25 249 plays some mario game music.

    Whats up with that?

    RE3ENR WWII Aces
     
  2. Bauldrick

    Member Bauldrick GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    103
    Country:
    United Kingdom
    I get this too [​IMG]

    My son always gives me a puzzled look when it loads!!

    Guess it's on the image itself and someone was having a laugh ? [​IMG]
     
  3. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    you can try to narrow down the issue by using another loader. then you will know if it is because the ISO or the loader.
     
  4. Pakatus

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    I have to ask...confirmed the ID of the game...and the ID that this cover image has?
     
  5. Bauldrick

    Member Bauldrick GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    103
    Country:
    United Kingdom
    Yes the same ID RE3ENR, same game

    [​IMG]

    Just plays mario music and the sound of him going down one of those green tubes!!!

    Tried in CFG USBLoader 50 and the same, not that this bothers me in the slightest

    ... [​IMG]

    -edit-

    hold on, didn't read above post correctly... yes, both ID's match and represent WWII Aces
     
  6. Pakatus

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Lol..i'll have to burn this DVD to try this out [​IMG]
     
  7. twig123

    Member twig123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    You aren't alone... I've had 3 different images of this, all due the same thing. If you find a solution please let me know.
     
  8. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    did you rip the game yourself? or did you pirate it from some random person that could have changed the opening bnr for some reason? it would be nice to see if somebody could make a channel with that banner and see what it looked like in the system menu. Because i don't think the mario game has the "pipe" sound effect.
     
  9. marcioap1

    Newcomer marcioap1 Advanced Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    83
    Country:
    Brazil

Share This Page