Game Patches not working

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by Slasher Zero, Jun 28, 2010.

Jun 28, 2010

Game Patches not working by Slasher Zero at 9:08 AM (1,362 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Slasher Zero
    OP

    Newcomer Slasher Zero Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Saudi Arabia
    Country:
    Saudi Arabia
    Game Patches not working


    Ever since I rebooted (deleted ever thing in my hard disk ) it seems that I can't run any Xdelta patches which means I

    can't run the patches in other words I can't fix the Anti-piracy. This is just a handful how am I supposed to live with

    out games [​IMG] [​IMG] .
     
  2. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    For starters, you can lower the size of the first sentence. It's pretty obvious the game patch isn't working, yes, we understood that from the title of the topic.

    Now, what game is it?
     
  3. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Well, you don't really have to tell us the mental steps that lead to the inability to fix anti-piracy...I'm sure a majority of everyone know what happens when someone can't use a patch...Maybe you could try snatching someone else's computer (or take a quick visit to a school nearby with usable computers...or a library maybe)
    On the bolded, I have only two different replies that I could say:
    -That sounds like an addiction o.0
    -You could always try the alternative to living if things don't work out.
     
  4. Slasher Zero
    OP

    Newcomer Slasher Zero Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Saudi Arabia
    Country:
    Saudi Arabia
    The games are

    -kingdom hearts 358/2 days
    -mario and luigi bowsers inside story
    -mario and sonic at the Olympic winter games

    but mostly I want to have patches working for the games that are going to be released for the future .
     
  5. Slasher Zero
    OP

    Newcomer Slasher Zero Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Saudi Arabia
    Country:
    Saudi Arabia

    Its SUMMER VACTION and the f**ken school is out .
     
  6. Slasher Zero
    OP

    Newcomer Slasher Zero Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Saudi Arabia
    Country:
    Saudi Arabia

    Its SUMMER VACTION and the f**ken school is out .
     
  7. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    So you're triple posting and doubling the same post? You know that's not allowed right?

    And it's summer vacation, calm the hell down, you'll live if you don't ever get to play those games.

    There are prepatches of these games, try those, if not, there are OTHER games to play.

    The world isn't and won't be over just because three game patches aren't working well for you. See, they aren't working and you're still alive so far, I think you'll be fine.
     
  8. _Chaz_

    Member _Chaz_ GBAtemp's Official Mook™

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5,624
    Country:
    United States
    lol, u mad?


    But he did say that a library would suffice.

    And if that doesn't work out for any reason, you must have some friends. Go use their computer.


    Oh, and try to stop getting mad at people who try to help you. It's not a good ay to make friends.
     
  9. ShinRyouma

    Member ShinRyouma GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    956
    Location:
    Surabaya
    Country:
    Indonesia
    I believe those games are already taken care by firmware update, depend on your flashcart. I'm using EDGE 1.11 and I can play those 3 games without a patch.
     
  10. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    He's either the troll that was here earlier and got suspended or really is going insane over three video games that don't need or are already patched.
     
  11. Slasher Zero
    OP

    Newcomer Slasher Zero Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Saudi Arabia
    Country:
    Saudi Arabia
    No I just made a mistake since this is my first post ever so i don't know how to do these posting , replying and stera stera stera .
     
  12. mipe

    Newcomer mipe Advanced Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    69
    Location:
    Finland
    Country:
    Finland
    So you formatted the computer?

    Kind of a dull question but: Do you have what .NET framework installed?
     
  13. Slasher Zero
    OP

    Newcomer Slasher Zero Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Saudi Arabia
    Country:
    Saudi Arabia
    There are more games than just those 3 but the whole reason is i can't run xdelta patches .

    OPPs how clumsy of me i forgot to add that when i start a patch it says "the application failed to initialize (0xc0000135) .

    What thus it mean and also my computer is windows XP and my flashcard is R4i gold the fake version .
     
  14. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    Are you positive you patched it right? If it keeps happening either you're doing it wrong, need a fresh version of Delta, or your computer won't allow it, but it's probably one of the first two, in my opinion.
     
  15. Slasher Zero
    OP

    Newcomer Slasher Zero Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Saudi Arabia
    Country:
    Saudi Arabia
    Hey thanks mipe because when asked did you install net framework so I just remembered that I didn't install it now Xdelta works like a charm . [​IMG] [​IMG]
     
  16. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Just a little note, but your signature is way over the boundary for GBATemp's rules (500x150). Plus your avatar and signature can only reach a maximum of 80kb combined.
     

Share This Page