game loads with black screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jnk2469, Mar 2, 2009.

Mar 2, 2009

game loads with black screen by jnk2469 at 7:59 PM (720 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. jnk2469
    OP

    Newcomer jnk2469 Member

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    TN, US
    Country:
    United States
    Okay...

    My system:
    NTSC 3.2U softmodded with gamma loader 0.3; starfall installed, ios 249 (did I leave anything out?)

    I have 4 games that load to the black screen. I have tried the following things to fix it:

    wiiFrii
    wiigionfree
    IOS patcher 1_1
    Wiizle Diizle Shiizle (WDA Tool)

    None of these things work.....

    All 4 games are PAL. I have tried forcing it to NTSC with Gamma, and of course using the above 4 patching programs.

    The 4 games I am experiencing this issue with are:

    TNA iMPACT!
    SimCity Creator
    Wario Smooth Moves
    Sims2Castaway

    If ANYONE has any ideas as to how to fix this problem, PLEASE help me out.

    I have burned just over 100 wii games successfully, and (other than MKA initially(which I fixed with IOS patcher), and of course N4S:Underground) I have had no problems whatsoever.

    I appreciate your help guys, and thanks in advance!
     
  2. Don Killah

    Member Don Killah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    1,127
    Country:
    France
  3. getrehl

    Newcomer getrehl Advanced Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    I've had the same issue with a couple of Pal games on my NTSC-U as well. I used generic wii patcher to patch the main.dol. Problem fixed.
     
  4. jnk2469
    OP

    Newcomer jnk2469 Member

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    TN, US
    Country:
    United States
    Generic Wii Patcher? I'm unfamiliar with that. completely, I've never heard of it... Is that what it's really called? hmmm..... I will have to look into this............ Update at 11. haha

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Okay, the Waninkoko IOSPatcher-1.0 didn't work either......... I'm still looking for the generic patcher, but I haven't found anything......

    If anyone has any clue as to what the issue could be................ for the love of god, help me out here!!! ha
     

Share This Page