fullbrick need a game with 3.4

Discussion in 'Wii - Hacking' started by RandomHero, Feb 17, 2009.

Feb 17, 2009
  1. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    hi gbatempers!

    my wii is still bricked (PAL FW 3.3) since a few weeks and i need a game with firmware-update 3.4 so...

    ... which game has the 3.4 update?

    maybe deadly creatures?

    thanks!
     
  2. swf3

    Banned swf3 Banned

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    how did you brick it?
    have u used softmii?
     
  3. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    Nope, Deadly Creatures has 3.1v3 on it
     
  4. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    a copy of de blod killed it.

    no update, nothing just a blackscreen. after rebooting manually, only the blackscreen too..

    i'm using savemiifrii (gc-controller).
    and it seems that it's working (shows the fw on the right side). only need a game.
     
  5. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    that rescue method will only work if you have installed the starfall patch that disabled the diagnostic disc check, and the twilight hack must also still be on nand
     
  6. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany

    really? i thought that i have to put in the game with a higher fw. the fw will be installed and i have my wii back?
    hbc is installed nothing more.

    damn.
     
  7. buby78

    Member buby78 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    491
    Location:
    getting blazed
    Country:
    United States
    did you install cIOScorp?
     
  8. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    Guess you need a modchip now sorry.

    Unless you have cIOS30, (or cIOSCORP/SoftMii which include it), a cIOS249 patched system menu, or preloader installed.
     
  9. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    my brick was before the time of the cioscorp.

    not weeks rather months. it was in nov or dec.
     
  10. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    okay either i kick my wii into the trash(ebay) or buy a modchip.

    so when my chip is installed. i need an autoboot copy of zelda? does it work only with fw 3.2 and lower?

    thanks for the great big support!
     
  11. SenorClean

    Member SenorClean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    522
    Country:
    Australia
    Black screen doesn't sound like a full brick to me.....

    'full brick' usually means the opera error!

    Check -> http://savemii.net/troubleshooting.html and follow the flow chart. It seems more likely that it's a faulty bluetooth module.
     
  12. WiiShizzza

    Member WiiShizzza Graphics juggler

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    1,201
    Country:
    Germany
    If you don't have the starfall diagnostic patch you're screwed.
    You'll definitively need a modchip.

    On which fw you're on? 3.3v1 or 3.3v2 ?

    If you're on 3.3v2 (the FW that has fixed trucha bug) you should see this topic

    If you're on 3.3v1 you can simply autorun a trucha signed wad manager or HBC disc.
    to the reinstall the sysmenu...

    both cases need a modchip.
     
  13. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    i think i'm on v2.
    ok thanks for the links. so let's check the prices for modchips...
     
  14. computerboy

    Member computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    802
    Country:
    Switzerland
    Or you could send it to Big N
     
  15. lll

    Member lll GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    132
    Country:
    United Kingdom
    Have you ever considered that it could have been a coincidence that your Wii stopped working then?

    If you were using a backup launcher, then it's impossible to install an update anyway - and the main causes of bricks of varying types are out-of-region updates and installing WADs with broken banners. Neither of those normally presents as a black screen on boot.
     
  16. SenorClean

    Member SenorClean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    522
    Country:
    Australia
    Agreed - Probably a co-incidence... If I were you, I'd be trying re-seating the bluetooth module first of all!
     
  17. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    hmm i think about it

    *goingtoebayandbuyingadreamcast*
    thanks
     
  18. RandomHero
    OP

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    *digging out the old thread*

    dudes, my wii is working! new bluetooth-module from china. very nice!

    thx for the big support!
     
  19. Matt93

    Member Matt93 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    469
    Country:
    United States
    Good for you! Can't say I've ever heard of the bluetooth module giving anyone problems before. Is it very common?
     

Share This Page