Froze when going to SD card screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by naveedy, Aug 4, 2009.

Aug 4, 2009
  1. naveedy
    OP

    Member naveedy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    154
    Location:
    Iran
    Country:
    United States
    I randomly clicked on the SD card page, and my wii froze. Anyone know why that happened?


    PS: incase which screen, its the button on the bottom left of the main Wii screen that says "SD"
     
  2. Boxman X

    Newcomer Boxman X Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Probably have the Bannerbomb shit on you SD card.
     
  3. naveedy
    OP

    Member naveedy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    154
    Location:
    Iran
    Country:
    United States
    I am thinking so too! but i cant locate it to delete it. Do you have any idea what they are named? I thought I already deleted it.
     
  4. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    Should be the private folders (private, private1...) just to make sure backup your SD Card on your computer in case something isnt working after erasing the private folders(most unlikely but who knows^^)

    Then you should be able to access your SD Card from the Wii menu.
     
  5. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    SD:\private\wii\title\aktn

    The aktn folder is bannerbomb. Anything else there would be game saves/other vc channels and what not.
     
  6. naveedy
    OP

    Member naveedy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    154
    Location:
    Iran
    Country:
    United States
    hmmmm, what happens if I just delete everything on my SD card? Would that fix the problem? and then i could just put back on certain homebrew I need. Because All my stuff I put on my wii is acting wierd now/


    I just tried to install my first wad file and it gave me an error called 2011 or something like that
     
  7. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    Deleting everything will stop the freezing as well, but if you have any save data or vc games backed up to the sd card you would have to redownload/reinstall them.

    Error 2011 generally refers to the lack of the trucha bug on your system. You can't install wad's on a system right off the bat with just having the HBC. You need to get some cIOS on your system or at least just get the trucha bug back in IOS36.

    Use the Trucha Bug Restorer as this video shows:
    http://www.youtube.com/watch?v=ltrd3oq8hPc...re=channel_page

    That will get the trucha bug back in IOS36. Then you can run the cIOS rev14 installer and have it use IOS36, follow the prompts and then select network installation instead of wad installation (if you have wifi) Then use Wad Manager 1.5 and have it use IOS249 to install your wads.
     
  8. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    i had an sdhc card which always froze when i accessed this menu.

    any other card worked fine, just not this sdhc one.
     

Share This Page