Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    So i saw a friend was online, curious, i went to see who it was. I saw the person and i changed my favourite game to a CIA i installed today.

    When i clicked Close to go to ironfall to try to make FBI work, It was if browserhax was triggered!

    I might be Menuhax but the topscreen didn't show the picture and the lowerscreens colors were bright instead of dark.

    Could this be a exploit hinting at itself???
     
  2. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    Oh, and it crashed after doing its thing, forgot to say that.
     
  3. Minnow

    Minnow GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 5, 2015
    Messages:
    462
    Country:
    Canada
    *sigh* exploits aren't just magically triggered. (Although I wish it was like that)

    aka it was probably menuhax
     
  4. Deleted User

    Deleted User Newbie

    ......I don't get it. :mellow:
     
  5. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    I was wondering that.

    I wasen't saying did it just *makes fart noise* a new exploit.

    Im just saying maybe we could look into it to make its OWN exploit!
     
  6. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Don't we have enough decent exploits/entrypoints already, don't you think?
     
  7. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    You know when you launch browserhax the browsers all wacky?

    Well that happened after closing friends list on my 3ds.

    But it crashed after that.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    ...



    ITS LIKE REVU-

    (sorry.)
     
    Deleted User likes this.
  8. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Did you have menuhax installed?
     
  9. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    Yea, type 2.

    To save my finger from holding L when i need to install a legit CIA.
     
  10. Deleted User

    Deleted User Newbie

    That could be the cause then, perhaps.
     
  11. Meorge
    This message by Meorge has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  12. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    Yea, but it could also be browserhax for some reason. idk.

    It also happens to me when i exit system settings.

    Its kinda useful i guess.

    I guess you could say its a shortcut.
     
    Returnofganon and Deleted User like this.
  13. Meorge

    Meorge Banned
    Banned

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    97
    Country:
    It is menuhax.
     
  14. DarkenedMatter
    This message by DarkenedMatter has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  15. Meorge
    This message by Meorge has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  16. Blue
    This message by Blue has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  17. GalladeGuy

    GalladeGuy Cool and Epic
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    2,687
    Country:
    United States
    @Jacklack3 Its Menuhax, okay? I found that pretty obvious. Its pretty normal for it to crash like that when exiting an application. Please, use some common sense before making threads like this.
     
    Last edited by GalladeGuy, Jan 9, 2016
  18. Meorge
    This message by Meorge has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  19. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    The post i made that you quoted was me talking about the topic. Therefore there is information that could help you and therefore it doesn't make the post useless.

    It could help you because you now know a shortcut to trigger menuhax without restarting your system.

    1.Launch Menuhax_Manager and set themehax to type 2.

    2.If ever in the homemenu and need to launch the hbl quickly, launch a program that has a close button that will goto the home menu.

    BAM!
     
  20. Meorge
    This message by Meorge has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  21. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    Im not saying its anything else, if you think you dont need any more minfomation and discussion then leave the thread.
     
  22. Meorge
    This message by Meorge has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  23. GalladeGuy

    GalladeGuy Cool and Epic
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    2,687
    Country:
    United States
    I'm just confused as to what you mean by that. It could never be its own exploit, because there is no vulnerability to exploit. Its just the 3DS loading the theme data when you close, and launching Menuhax. Nothing else.
     
  24. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    That makes sense.

    Just...you never know...



    you never know.
     
    GalladeGuy likes this.
  25. Meorge
    This message by Meorge has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  26. V3NUS_M1NER

    V3NUS_M1NER GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    391
    Country:
    United States
    It was MenuHax, buddy. System Settings reboots the 3DS. That's why it does it with that :)
     
  27. Blue
    This message by Blue has been removed from public view by Veho, Jan 10, 2016.
    Jan 9, 2016
  28. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,833
    Country:
    Canada
    I know it was a exploit that was triggered.

    Im not saying i discovered a new exploit.

    (not talking to you but to everyone.)

    Can anyone read? I clearly put 3 question marks in the title!!!
     
    GalladeGuy and Deleted User like this.
  29. SterneSchreien

    SterneSchreien Naughty One
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    184
    Country:
    Canada
    One would've been enough.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Exploit, Friend,

Thread Status:
Not open for further replies.