FreakyHax - Tutorial

Discussion in '3DS - Tutorials' started by iAqua, Jun 3, 2016.

?

Did this allow you to use FreakyHax?

  1. Yes.

    85.7%
  2. No.

    14.3%
Jun 3, 2016

FreakyHax - Tutorial by iAqua at 8:32 PM (14,269 Views / 2 Likes) 48 replies

  1. iAqua
    OP

    Member iAqua GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,211
    Country:
    Canada
    Requires Freaky Forms Deluxe!

    Aye, so here's a tutorial xD.

    If you don't have access to the QRCode then create 6 form things.

    • Put your sd card back into your 3ds and then open up Freaky Forms Deluxe.
    • Start the game then go to Play > Use AR Card & QR Code Tools > Load a QRcode. Then choose the weird blue thing with the pink background.
    • Hit confirm, and homebrew should boot up.
     
    Last edited by iAqua, Jun 3, 2016
    Voxel and Subtle Demise like this.


  2. Judas18

    Member Judas18 Queen Kunty

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    333
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Should be noted you have to create 6 creatures to unlock the camera part of the game.
     
    iAqua likes this.
  3. DarkFlare69

    Member DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    4,538
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    isnt that 99% what the freakyhax website said
     
  4. iAqua
    OP

    Member iAqua GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,211
    Country:
    Canada
    Yes, but the site just says boot up the game. So I'm just making it a bit more clear.
     
    DarkFlare69 likes this.
  5. TheKawaiiDesu

    Member TheKawaiiDesu Ball of Kawaiiness

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    1,408
    Location:
    Lowee
    Country:
    Bermuda
    ...
    wait.png
     
  6. iAqua
    OP

    Member iAqua GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,211
    Country:
    Canada
    invaderyoyo and Hoppy like this.
  7. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Hey,
    the picture doesn't show up when I click load code. Where do I put the picture to do so?
     
  8. Judas18

    Member Judas18 Queen Kunty

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    333
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    DCIM folder on your 3DS sd card
     
  9. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I Keep getting "There are no saved photos." What do I do
     
  10. Judas18

    Member Judas18 Queen Kunty

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    333
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Hmmm I'm not sure, never got that problem. I took the picture file and put it in the DCIM folder on my 3DS and it worked.
     
  11. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    A 2ds is the same as an Old 3ds correct?
     
  12. iAqua
    OP

    Member iAqua GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,211
    Country:
    Canada
    Yes
     
  13. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Someone needs to make a video on how to do this... I'm so confused
     
  14. iAqua
    OP

    Member iAqua GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,211
    Country:
    Canada
    Last edited by iAqua, Sep 21, 2016
  15. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
  16. iAqua
    OP

    Member iAqua GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,211
    Country:
    Canada
    Create 6 form things.
     
  17. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I did, I have the the "Load QR code" portion. The picture however isnt showing up and it is in my DCIM folder...
     
  18. iAqua
    OP

    Member iAqua GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,211
    Country:
    Canada
    Try copying the dcim folder from the hack files to your sad card.
     
  19. TheGreek Boy

    Member TheGreek Boy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    639
    Location:
    Behind you.
    Country:
    Greece
    i have tested and it worked:)
     
  20. Omegadrien

    Member Omegadrien GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    1,682
    Location:
    Pokéland
    Country:
    France
    Try this arborescence:
    DCIM/100NIN03/HNI_0001.JPG
     

Share This Page