1. WiiEJECT

    OP WiiEJECT The One and Only
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    396
    Country:
    Argentina
    Just a few days ago I updated my emuMMC to HOS 11.0.1 and Atmos 0.16.2, with the newest sigpatches included. Today, I tried to open RetroArch and Awoo Installer using the same forwarders that has been working perfectly since I installed them, and launching them cause Atmos to crash.
    Entering from the HB or using R to overwrite an app make the homebrews launch without any issues. I also compiled and installed the NSPs once more, even tried dumping my keys again just in case, and the error is still there.

    Error Code: 2347-0012 (0x195b)


    EDIT:
    Also, I want to add that trying to open Tinfoil makes the console reboot to payload.
     
    Last edited by WiiEJECT, Dec 30, 2020
  2. WiiEJECT

    OP WiiEJECT The One and Only
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    396
    Country:
    Argentina
  3. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    8,818
    Country:
    United States
    There is a no bumping rule here on Gbatemp, if someone know the answer to your question they will answer if they want to.

    https://gbatemp.net/help/terms

    Forwarder involve loader patches, check that your loader patches are up to date, and make sure to use the correct patches with the correct bootloader it is associated with.
     
    Last edited by Hayato213, Dec 30, 2020
  4. WiiEJECT

    OP WiiEJECT The One and Only
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    396
    Country:
    Argentina
    I'm using the same patches you can find on Sigpatches for Atmosphere (Hekate/fss0/fusee-secondary only!), and Hekate on its version 5.5.1
     
  5. LightBeam

    LightBeam GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 1, 2018
    Messages:
    373
    Country:
    France
    I'm in a similar case but atmosphere does not crash, the app just crash immediately and takes me back on the menu. Can't use Tinfoil because of that and that's quite annoying. Tried to reinstall atmosphere with new config files and made sure I had the sigpatches needed.
     
  6. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    14,053
    Country:
    United States
    How is your SD card formatted?
     
  7. JustJay

    JustJay GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 18, 2021
    Messages:
    325
    Country:
    United States
    Odd, I made nsp forwarders all the way back on 9.0 (had to remake them then because 9.0 broke controls) but I'm on 11.0.1 now and they still work from 9.0. Just updated from 10.0.2 to 11.0.1 yesterday and tested them just now and they work. Maybe it's cause I'm on Fat32 otherwise idk.
     
  8. Clapmaster

    Clapmaster GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    186
    Country:
    United States
    I just had this happen going to fw 11.0.1 and new atmos. Turned out where I loaded sigpatches from didn't give me all of them. After I downloaded again from somewhere else everything worked fine. I used the aio updater first and then awoo installer on top of that to get them all.
     
  9. LightBeam

    LightBeam GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 1, 2018
    Messages:
    373
    Country:
    France
    Same as the post above except I got the patches from totaljustice's github. Also reinstalled atmos from scratch and it works properly now.
    Seems like the AIO sigpatches are defective
     
  10. WiiEJECT

    OP WiiEJECT The One and Only
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    396
    Country:
    Argentina
    Yea, I fixed this issue more than two weeks ago :rofl:
     
    Fadi5555 likes this.
  11. Fadi5555

    Fadi5555 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2018
    Messages:
    349
    Country:
    United States
    Please how do you fix that issue? Can you tell us here.
     
  12. WiiEJECT

    OP WiiEJECT The One and Only
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    396
    Country:
    Argentina
    It's a sigpatches problem. Make sure you have the ones that matches your atmos version, and if you are loading through Hekate, make sure you have the loaders patches and the patches.ini file inside the bootloader folder.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Forwarders, working,