flash me?ds?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by beve, May 31, 2008.

May 31, 2008

flash me?ds? by beve at 9:24 AM (887 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. beve
    OP

    Banned beve Banned

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    108
    Country:
    Australia
    Ummm whats dose flash me do,to the firmware because i'm thinking of flashing my ds but...can i still use download play,pictochat, play gba and play ds games??

    i like the idea of no health and safety screen but i need to know what it dose

    and i have a PMP (personal media player(latest version of max media dock)

    and soon to have an R4 casue i dont like my PMP [​IMG]

    please reply,

    beve
     
  2. jan777

    Member jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,829
    Country:
    Philippines
    an r4 is all you need to play games normally and use moonshell no need to mess up with flash me
     
  3. Wabsta

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
    Flashme is not needed anymore, since the DS(L) can just plug and play all the flashcarts now.
    So, just don't do it, so you won't screw up.
     
  4. krazykirk

    Member krazykirk GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    399
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    If you don't know what it does, you shouldn't use it.
     
  5. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States

Share This Page